Мэдээллээ устгуулах

Mongol Ai · 2026 оны 10-р сарын 12

Та Mongol Ai дахь бүртгэл болон түүнтэй холбоотой бүх мэдээллээ хүссэн үедээ устгуулж болно. Үүнд Google, Facebook эсвэл имэйлээр нэвтэрч үүсгэсэн бүртгэл адилхан хамаарна.

1. Устгуулах хүсэлт илгээх

2. Юу устах вэ

3. Facebook-ийн холболтыг салгах

Facebook дээрээ: Settings & privacy → Settings → Apps and websites (Апп ба вэбсайтууд) хэсгээс «Mongol Ai»-г сонгоод Remove дарна уу. Ингэснээр Facebook бидэнд таны мэдээллийг дахин дамжуулахгүй.

Дэлгэрэнгүйг Нууцлалын бодлого-оос үзнэ үү.

Data deletion (English)

To delete your Mongol Ai account and all related data (including accounts created with Facebook Login), email mongolgpt@gmail.com with the subject "Delete account" from your account email, or message our Facebook page. We delete your account, credits, orders, pictures and videos within 30 days and confirm by reply. To disconnect Facebook, go to Facebook Settings → Apps and websites → Mongol Ai → Remove.